Sexualitate

3 suplimente pentru creșterea libidoului

Declinul dorinței sexuale și disfuncția erectilă sunt mai frecvente decât ceea ce ați putea crede, mai ales după ce ați atins cei 40 de ani.

Lipsa de energie, o circulație proastă și un stres de viață pot avea efecte negative asupra vieții sexuale. Dacă crezi că nu dai tot ce e mai bun în dormitor, îți oferim câteva suplimente naturale care sunt excelente pentru aceste situații.

Iarba de capră excitată

Această plantă este o plantă înfloritoare originară din Coreea, Japonia și China. Efectele sale au fost documentate pentru prima dată de ciobanii care au observat o creștere a cuplării în frecvență a caprelor după ce au ingerat această plantă.

Din acest motiv, ia numele de „buruiană excitată de capră”. Se crede că principiul său activ este icariina, care are un efect similar cu cel al sildenafilului (cunoscut și sub numele de Viagra) – acționează ca inhibitor al PDE5, crescând fluxul de sânge în organele genitale în timpul stimulării sexuale.

Mulți bărbați și femei se bucură de beneficiile suplimentelor de buruieni excitative de capră pentru a crește libidoul – dar este, de asemenea, conceput pentru a îmbunătăți starea de spirit și pentru a vă crește nivelul de energie. 

L- Arginină

Arginina este un aminoacid pe care organismul îl folosește pentru diferite funcții, printre care susținerea sistemului imunitar și repararea țesuturilor deteriorate.

L-arginina se găsește în carnea roșie, păsările de curte, peștele și produsele lactate și poate fi luată și ca supliment alimentar. Suplimentele de L-arginină pot ajuta la îmbunătățirea vieții sexuale, crescând producția de oxid nitric ca parte a corpului, astfel încât vasele de sânge să se deschidă mai mult și să permită un flux mai mare de sânge, care ajută la menținerea erecției .

Fluxul inadecvat de sânge este una dintre principalele cauze ale disfuncției erectile la bărbați. Cu toate acestea, beneficiile suplimentelor de l-arginină nu au doar bărbații, de fapt, datorită acestui aminoacid, de asemenea, femeile își pot spori dorința de a face sex și pot răspunde mai bine la stimularea sexuală.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba este un extract derivat din rădăcini și scoarța copacului Ginkgo biloba, una dintre cele mai vechi specii care trăiesc în copaci din lume – cel mai vechi copac pe care Ginkgo îl are în prezent de 3500 de ani.

Ginkgo biloba este utilizat pe scară largă în medicina chineză tradițională pentru tratarea unei varietăți de tulburări ale sănătății, de la probleme de memorie la sexuale sănătoase. Intervine în circulația sângelui, în special la extremități, care este necesar pentru ca bărbații să mențină o erecție.

Ginkgo biloba poate fi, de asemenea, deosebit de eficient pentru femeile cu libido scăzut – un studiu al efectelor sale asupra persoanelor cu disfuncție sexuală indusă de ISRS (un efect care împărtășește medicamentul antidepresiv) a constatat că femeile care au luat parte la procesul pe care îl au au avut rezultate mai bune decât bărbații.

Cum creșteți libidoul masculin?

Declinul libidoului la bărbați este o problemă serioasă pentru mulți ultraquarantenni. Nu este doar pierderea dorinței de sex și lipsa voinței de a trăi împreună, ci și lipsa completă de interes pentru toate aspectele sferei sexuale.

Acest lucru, la rândul său, are un impact foarte negativ asupra sănătății unui bărbat, provocând frustrare, scăzând la stima de sine și având un impact negativ asupra relației sale cu partenerul său. Bărbatul cu libido scăzut este influențat nu numai de vârstă, ci și de mulți alți factori. Din fericire, există modalități de a crește și îmbunătăți calitatea vieții unui bărbat.

Ce cauzează scăderea libidoului masculin?

Mulți factori influențează reducerea libidoului masculin. Cele mai frecvente sunt tulburările endocrine – în care o scădere a nivelului de testosteron și neurotransmițătorilor din sistemul nervos, precum și a bolilor psihice sau relaționale de criză.

Boli precum diabetul, tulburarea endocrină și hipertensiunea pot contribui, de asemenea, la lipsa erecției și la pierderea nevoilor sexuale. Scăderea libidoului masculin este cauzată și de medicamente psihotrope, antihipertensive și antidepresive. Reducerea libidoului masculin este adesea rezultatul nevrozei, depresiei și dependențelor.

Când libidoul masculin scade boala

Dacă declinul libidoului masculin este afectat de o boală de însoțire, situația poate îmbunătăți tratamentul în mod corespunzător și un stil de viață mai sănătos.

Controlul zahărului din sânge și presiunea sângelui, alegerea corectă a medicamentelor și a alimentației în mod corespunzător pot contribui în mod eficient la creșterea libidoului. Aceasta este, de asemenea, meritul de a limita utilizarea stimulentelor – fumatul sau consumul de alcool.

Merită să mergeți dall’endocrinologo pentru a verifica dacă hormonul de management este corect. Cu toate acestea, dacă vine vorba de depresie, nevroză sau alte probleme, aceasta poate fi implicată în psihoterapie. Va ajuta la reducerea sau oprirea antidepresivelor care cauzează adesea disfuncții sexuale.

Așa cum este să crești libidoul bărbaților atât de natural?

Când bolile sunt tratate corect și problema libidoului scăzut persistă, merită să folosiți alte metode. Merită să începeți cu un stil de viață sănătos – reducerea excesului de greutate, lupta împotriva obezității poate și o dietă îmbogățită cu afrodiziac natural. Acestea includ multe produse precum: avocado, căpșuni, ghimbir, cardamom, ciocolată, fructe de mare, sparanghel și caviar.

Preparatele din plante și plante vor crește chiar și libidoul mascul. Cele mai frecvente sunt: ​​Lubañczyk, ginseng și gingko. Suplimentele alimentare masculine disponibile pe piață conțin compoziții vegetale și vitamine care sporesc dorința de sex.

Rezumat

Pentru a crește libidoul bărbaților, merită să duci un stil de viață sănătos, să urmezi o dietă adecvată și să ai grijă de activitatea fizică. De asemenea, aveți nevoie de un tratament adecvat pentru boli și farmacoterapie adecvat. Se întâmplă adesea că motivul libidoului scăzut se datorează unor relații care nu sunt corecte în raport.

Dacă o conversație sinceră despre nevoile apropiate nu este suficientă, vă puteți gândi la o terapie pentru cupluri sau la vizita unui terapeut sexual. De multe ori se dovedește că relațiile bune într-o relație, un stil de viață sănătos și activitatea fizică vor aduce rezultatele scontate.