Slăbire

Cât trebuie să mergi în fiecare zi pentru a slăbi?

Mersul în fiecare zi cu scopul de a pierde în greutate merge, dar se face în modul corect. Trebuie să încercăm să obținem maximum de eficiență fără a ne pune în pericol sănătatea.

Peisajul parcurilor și bulevardelor s-a schimbat în ultimii ani. Dacă înainte cuplurile îmbrățișate pe bănci dominau, acum protagoniștii sunt alergătorii. Asta pentru că astăzi suntem mai conștienți de importanța activității fizice. Dar cât timp trebuie să mergi în fiecare zi pentru a te simți bine?

Așa cum am spus, suntem din ce în ce mai conștienți de ceea ce viața sedentară este incompatibilă cu o sănătate bună și un fizic potrivit.

Cu toate acestea, există multe persoane care, pentru a pierde în greutate, preferă să meargă pe jos toate zilele, poate pentru că se îngrijorează de faptul că rasa ar putea avea asupra mușchilor și articulațiilor.

Dar ce trebuie să mergi pentru a slăbi?

Deoarece aceasta este cea mai ușoară activitate a cursei, tulpina utilizată este mai mică, dar păstrează principalele beneficii.

Doar pentru a începe, mersul pe jos reactivează circulația și previne retenția apei și umflarea picioarelor și gleznelor. Dacă este făcut într-un mod corect, este de fapt un mod bun de slăbit.

Întrebarea este, prin urmare, să înțelegem ce se înțelege prin „mod corect”. Sunt diferite îndoielile care îi asaltă pe cei care decid să se angajeze în această activitate: cu viteza aceea trebuie să merg?

Câtă distanță trebuie să parcurg? Pe ce tip de suprafață este mai bine să mergi? Dacă chiar și pentru tine bâzâind în cap aceste întrebări, continuați să citiți pentru că vă va explica totul.

Cât de departe trebuie să mergi? La ce intensitate?

În general, se recomandă mersul pe jos aproximativ 45 de minute până la zi. Cu toate acestea, cheia pentru arderea grăsimilor nu este atât timpul petrecut, cât intensitatea plimbării.

Imaginați-vă că trebuie să ieșiți din casă și să mergeți cu urgență într-un anumit loc. Vei fi pregătit să mergi mai repede. Idealul ar fi să te plimbi între 4,8 și 6,4 km / h. Pentru noroc, ziua de astăzi este mai ușor de controlat ritmul.

În plus față de dispozitivele create special în acest scop, există și contorul de aplicații pentru descărcare pe telefon, care funcționează cu o precizie extremă. În acest fel, veți putea atinge cei zece mii de pași recomandați.

Dacă urmați acest ritm, puteți pierde între 74 și 88 de calorii dacă sunteți femeie și între 88 și 124 de calorii dacă sunteți bărbat. Aceste cifre sunt menite să vă elibereze de grăsime fără a reduce masa musculară. A fi subțire nu înseamnă neapărat să fii sănătos și acțiunile de slăbit ar trebui să meargă în direcția corectă.

Din acest motiv, secretul constă în însoțirea mersului rapid (numit și mersul cu putere) la exerciții de forță controlată, cel puțin de două ori pe săptămână. Cu acest plan de antrenament și o dietă echilibrată, veți fi siguri că veți atinge obiectivul.

Ritmul mersului

Probabil că veți ajunge la un punct de stază pe măsură ce corpul dumneavoastră se obișnuiește să meargă rapid. Pentru a preveni acest lucru, efectuați modificări în rutina dvs. Alternează, apoi, momente de mers mai repede la un ritm mai relaxat.

Trecerea de la o stare de repaus la o frecvență cardiacă mai mare reactivează circulația. Rezultatul este că arzi o cantitate mai mare de grăsime în timpul trăsăturilor la intensitate ridicată.

Inima se obișnuiește cu ritmul constant și dacă obiectivul tău este să slăbești, mersul în același ritm își pierde întotdeauna o parte din eficacitate.

Mergeți pe nisip maxim zece minute

Desigur, veți observa deja că mersul pe nisip este mai obositor decât mersul pe asfalt. Motivul este simplu: tratarea unei suprafețe mai flexibile, corpul tinde să se scufunde, apoi fiecare pas necesită o forță mai mare. În acest context, mușchiul de grup utilizat este cel mai extins.

Mulți oameni preferă ca acest tip de teren să creeze activități fizice. Aceasta este cu siguranță o opțiune bună, mai ales că permite funcționarea tălpilor picioarelor, adesea neglijată în alte sporturi. Ar trebui totuși să acorde o anumită atenție, fiind o activitate cu impact ridicat.