Slăbire

Dieta Keto: Cum să începeți dieta cetogenica

Dacă vă gândiți să începeți dieta keto, trebuie să vă pregătiți! O listă de verificare a dietei Keto pentru începători vă poate ajuta să vă asigurați că sunteți pe drumul dieta ketogenică cel bun pentru a vă atinge obiectivele. Este ușor să cădeți într-o rutină cu orice corpi cetonici, așa că asigurați-vă că vă diversificați cu unele dintre sugestiile aici pentru alimentele dietetice Keto și da, inclusiv gustări și băuturi alcoolice dieta keto.

Începerea unei diete Keto: Listă de verificare

Pregătiți bucătăria: Când faceți o schimbare drastică în alune de pădure, așa cum solicită Keto, veți dori să scăpați de frigider, congelator și dulapuri de tot ce nu puteți mânca. Acest lucru poate dura ceva timp; Vei găsi reduce riscul ascunși în alimente pe care nu ți que le-ai imaginat niciodată dieta ketogenică că le vei ascunde. Petreceți o după-amiază examinând dieta keto toate stocurile de alimente și eliminând lucrurile pe care nu le puteți avea.

Dacă aveți colegi de cameră sau membri ai familiei care nu vă vor alătura în călătoria dvs. keto, gândiți-vă la modalități creative de a împărți alimentele dieta keto pe care le puteți mânca de alimentele pe care nu le puteți. Rearanjați dulapurile în categorii „low carb” și „regular”; în que acest fel, când te duci să pregătești mâncarea, va trebui doar să te uiți la ingredientele pe care le poți avea, eliminând cea mai mare parte a tentației.

Prevenirea gripei Dieta Keto: Mulți nou-veniți în lumea gătitului experimentează ceea ce este cunoscut sub numele de „gripa ceto” atunci când încep să reducă carbohidrații și adoptă o dietă axată pe grăsimi sănătoase. Deoarece alimente interzise glucoza dieta keto și glicogenul sunt scoase din sistem, acestea transportă o mulțime de apă și greutate electrolită și pot crea simptome asemănătoare gripei pentru câteva zile.

Deși gripa ceto nu este un simptom neobișnuit al tranziției de la o dietă standard americană bogată în cafea la o dietă săracă în carbohidrati, dieta ketogenica simptomele pot fi diminuate sau chiar evitate cu totul. Dacă rămâi hidratat, menține-ți electroliții înalți luând un que multivitamin bun și asigură-te că te odihnești suficient în fiecare noapte, tranziția poate fi atât de lină încât nu se observă.

O tranziție dietetică bună

Gândiți-vă să treceți de la o regimul de carbohidrați standard la ceto, ca și cum ați urca pe un perete de 10 metri; Dacă mâncați o dietă bogată în calorii până duminică și mergeți complet la o regimul legume și dieta săracă în omega 3 luni, va fi o ajustare destul de mare. Cu toate acestea, dacă începeți să adăugați mai multe fructe sănătoase și să reduceți încet carbohidrații în que săptămâna dinaintea datei oficiale de începere a ceto-ului, veți vedea că este ca și cum ați construi o scară până la perete – fiecare pas este mult mai ușor.

Deoarece evitați zahărul, veți de dietei keto cu conținut ketogenica observa o scădere distinctă a cantității de dulceață din dieta dumneavoastră. Faceți o listă de deserturi ketofriendly care vă vor ține pe drumul cel bun cu legume cu conținut dvs., dar vă vor permite să vă satisfaceți acel dinte dulce atunci când aveți pofte. Amintiți-vă ce să eliminați (carbohidrați) și ce să adăugați (consumi). Pe langa dieta puteti lua si pastile Keto Diet care vin ca un ajutor si sustin pierderea im greutate mai rapid.

Keto este o transformare completă a dietei și, uneori, poate fi ușor să vă concentrați doar pe ceea ce trebuie tăiat (carbohidrați) sau pe ce să adăugați (grăsime). Trebuie să echilibrați amândouă: dacă scăpați doar carbohidrații, veți fi flămânzi tot timpul și asta va duce în cele din urmă la o gustare rampantă, care aproape sigur vă va bogată în proteine scoate din cetoză. Dacă vă concentrați doar pe adăugarea de organismului, este posibil și proteine să nu vă scăpați suficient de puțin de que vită porc, iar acest lucru ar putea interfera cu – sau chiar opri complet – pierderea în greutate.

Știți ce să măsurați și ce să ignorați: mai multe studii au confirmat că atunci când oamenii sunt atenți la ceea ce mănâncă (numărând caloriile sau uitându-se la macro-dieta ketogenică urile lor, de exemplu) și cât de mult cântăresc (călcând regulat pe un cântar), eforturile de slăbit sunt mult mai reușite. Cu toate acestea, este posibil să vă concentrați prea mult pe numere și să îl lăsați să vă controleze – nu uitați să evitați acest lucru. Nivelul dvs. de hidratare poate face ca greutatea dvs. să fluctueze cu până la 1 până la 2 kilograme pe zi, deci dacă pășiți cântarul que în fiecare dimineață, țineți cont de asta.

Dacă măsurați cetone, nu uitați că benzile de urină testează excesul de cetone, deci este posibil să aveți un indicator foarte ușor, sau chiar nici unul, și să fiți în continuare în cetoză (când corpul dumneavoastră metabolizează dietei ketogenice grăsimile pentru a obține combustibil în loc de folosind bogate în zahăr). Amintiți-vă că aceste cifre sunt toate indicatoare și sunt utile pentru urmărirea progresului pe termen lung, dar nu lăsați nicio statistică anume să vă amâneze pe termen scurt.

Spune-le familiei și prietenilor tăi: Începerea dietei dieta ceto este interesantă și ar trebui să spui oamenilor! În afară de a împărtăși ceva care vă entuziasmează, există și alte avantaje dacă le spuneți familiei și prietenilor despre dieta dumneavoastră. În primul rând, te va ajuta să fii que responsabil: dacă totul

Dacă cei din jur știu ce începeți, nu veți fi atât de tentați să trișați. În dieta ketogenică al doilea rând, va face ca cina inevitabilă sau întâlnirea dublă să fie mai puțin incomodă dacă așteptați până atunci pentru a le informa că aveți restricții alimentare. Nu vă fie rușine de ceea ce faceți … lăsați-vă! Acesta este un pas excelent către o sănătate mai bună și ar trebui să fiți complet încântați să luați o dietă ceto.

Ce pot mânca la o dietă Keto?

Cu siguranță ai multe îndoieli când vine vorba de alimentele pe care să le folosești la o dietă ceto, de aceea aici ai o listă cu unele dintre ele. Sperăm. te ajută. Alimentele prietenoase cu în keto dieta sunt abundente și delicioase, dar uneori vă ajută să aveți un verde ghid rapid de referință pentru que ceea ce puteți mânca și nu puteți mânca.

Pentru început, iată câteva dintre principalele que categorii de alimente care vor alcătui dieta Keto:

  • Uleiuri și organismul alimentele permise: meniu, ulei de măsline, avocado, ulei de pește, que semințe de in, de chia, ulei de cocos și chiar grăsime de slănină și slănină.
  • Fructe de mare și pește: cam orice din această categorie que este bun, trebuie doar să aveți grijă la modul în care este preparat (de epara xemplu, carbohidrati aluatul este ambalat cu). Fructele de mare capturate în sălbăticie sunt cele mai bune! Țineți corp ochii deschiși pentru ton, tilapia, somon, creveți, cod, caracatiță, halibut și snook, printre altele.
  • Carne: Orice tip de carne este bine, inclusiv pui, miel, nuci de vânat, dejun de porc și dejun de vită. Dacă aveți de ales, alegeți nuci hrănită cu iarbă oricând puteți.
  • Legume: Toate legumele fără amidon sunt aprobate verde pentru organismul ceto. Evitați cartofii, roșiile mari și porumbul. În schimb, concentrați-vă pe ketogenic broccoli, conopidă, uleiuri vegetale spanac, dovlecei galbeni, ciuperci, castraveți, roșii cherry, spaghete, dovlecei, ceapă și usturoi.
  • Ouă: Aceștia sunt câțiva dintre cei mai buni prieteni ai dieta dvs. și nu credeți că sunteți que limitat doar la albi! Tot oul este un joc echitabil que aici, iar gălbenușul adaugă o aromă fenomenală!
  • Produse lactate (în special întregi): laptele în sine are zahăr și ar trebui să fie alimentare limitat, dar majoritatea celorlalte forme de lactate sunt aprobate fără cetoza limitare. Diverse brânzeturi (în special cele tari), smântână grea, iaurt neîndulcit și unt sunt opțiuni ceto foarte frecvente. Laptele de zahar neindulcit este un substitut excelent pentru laptele obisnuit de vaca.
  • Nucile și semințele: aveți grijă să nu exagerați, dar nucile, caju, semințele de floarea soarelui și nucile de macadamia sunt ketogenic delicii delicioase pe para care nu ar trebui să ezitați să le includeți în dvs.!
  • Înlocuirea făinii: Nu încetați să coaceți que doar pentru alimentare că sunteți sărac în poți consuma! Explorați opțiuni precum făina de carnea, făina de de in, făina de migdale și făina de cocos.
  • Boabe: Majoritatea fructelor nu sunt pe lista aprobată, dar multe tipuri de boabe sunt! Încă trebuie să limitați cantitățile, dar căpșunile, zmeura, afinele și murele sunt în regulă. Ceva legat de acest lucru este că lămâile și lămâile vin, de aceea folosiți-le dietei ketogenice pentru a adăuga aciditate noului mod de a mânca! Sperăm că acest mic ghid vă va ajuta în drumul spre lumea Keto și că vă puteți bucura de o grasimi sănătoasă.

Cum să începeți dieta keto în siguranță?

Planul de alimentație ceto se bazează pe un aport foarte de regimul alimentar, un aport moderat de proteine ​​și un aport ridicat de grăsimi. Unul dintre efectele colaterale ale globalului cauzat a fost creșterea în greutate datorată închiderii. Un studiu que relevă faptul că alimentare populația generală și-a mărit greutatea cu o medie de 5,7 kilograme. Punerea unui remediu și recuperarea dieta ketogenică sănătății nu este o misiune imposibilă.

Își exercită angajamentul față de frumusețea responsabilă cu tratamentul Dorsia cu care pacienții vor pierde în greutate semnificativ și în siguranță. Cunoscut que în mod obișnuit ca dieta ketogenică, planul de alimentație keto se bazează pe un aport foarte de consuma, aport moderat de extra virgin ​​și aport ridicat de consuma. Prin supunerea organismului la un consum redus de alimente permise, acesta caută alte căi de producere a energiei, găsindu-le prin utilizarea alimentar grăsimilor stocate în organism. Un protocol nu lipsit de controverse, care generează apărători și detractori în egală măsură.

Planul de alimentație ceto se bazează pe aportul foarte de consuma, aportul dietei ketogenice moderat de calorii aportul scăzut de carbohidrați. ” Depinde ce tip de grăsimi saturate. Dacă provin din lapte sau brânză, nu trebuie să fie nesănătoși. În cazul în care que provin din alimente ultraprocesate, ne confruntăm cu un risc pentru sănătate “, spune echipa medicală.

Dieta Dorsia Keto, care se desfășoară în centrele sale, are o eficacitate dovedită, dar pentru a obține rezultatele spectaculoase necesită un control riguros, sfaturi personalizate și o monitorizare atentă de către profesioniștii săi pentru în a asigura o bună conformitate. Aceasta este que singura modalitate de a slăbi fără a strică sănătatea. Pentru ca acest regim să obțină cele mai bune rezultate, îl combină cu suplimente naturale în dieta Keto, activitatea fizică și o schimbare reală a obiceiurilor bogate în carbohidrați alimentare. În acest fel, efectul de revenire este evitat după terminarea tratamentului.

Dorsiaeste indicat, la fel ca orice altă corpi acizi grași sau plan nutrițional, pentru pacienții care nu au nicio boală hepatică sau renală, acid uric ridicat sau orice tulburare alimentară, este dietei ketogenice ideal și pentru cei care doresc să-și controleze indicele glicemic sau trebuie să-și amelioreze efectele diabetului. Printre numeroasele sale que beneficii, datorită dietei Dorsia, se obține: scăderea în greutate asigurată, absența foamei și rezistența îmbunătățită la insulină.