Uncategorized

Nerespectarea instrucțiunilor medicului atunci când

Utilizarea medicamentelor este departe de a fi numai pentru persoanele în vârstă, deși de obicei au cea mai mare experiență cu înghițirea lor. Dar chiar și anii mai tineri nu ar trebui să ia ușor regulile de manipulare adecvată a medicamentelor. La ce ar trebui să fii atent.Indiferent dacă acestea sunt medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau fără prescripție medicală, anumite întrebări apar întotdeauna în legătură cu modul în care începeți să le luați.

Prin urmare, am compilat o scurtă listă a celor

Mai importante principii pe care nu trebuie să le ignorați.Ce informații ar trebui să împărtășiți cu persoana care vă oferă asistență medical.Informații despre alergii sau reacții alergice la orice medicamente.Luați medicamente sau suplimente alimentare.

Prin urmare, am compilat o scurtă listă a celor

Inclusiv cele care sunt over-the-counter Medicul sau farmacistul ar trebui să știe despre tot.Dacă sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, împărtășiți această veste cu un specialist.Același lucru se aplică dacă alăptați.De asemenea, trebuie să informați personalul medical dacă urmați o dietă specifică, în special una cu conținut scăzut de sodiu sau zahăr.

Aveți încredere în dumneavoastră dacă aveți alte probleme de sănătate decât cele pentru care v-a fost prescris medicamentul.Informați specialistul despre orice dificultăți în administrarea medicamentelor.Ce trebuie să știți pentru a lua medicamentul correct.Rețineți că acestea sunt recomandări generale.

Asigurați-vă că pentru a cere dumneavoastră profesionale de îngrijire a sănătății pentru instrucțiuni cu privire la medicamente specifice ar trebui să ia.Luați medicamentul exact așa cum a fost recomandat de medic. În același timp și pe durata cursului tratamentului.Citiți cu atenție prospectul. Verificați posibilele reacții adverse, avertismente și precauții.

Dacă observați orice reacții adverse

Spuneți imediat medicului dumneavoastră.Familiarizați-vă cu scopul fiecărei rețete și medicamente fără prescripție medicală, inclusiv un supliment alimentar.Aflați cum funcționează în organism.Nu încetați să luați medicamente prescrise fără a vă consulta medicul.

Dacă observați orice reacții adverse

Consultați-vă medicul înainte de a lua orice medicamente noi fără prescripție medicală sau pe bază de prescripție medicală.Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă nu este necesar să purtați identificare medicală pentru tipul de medicament pe care îl luați. Aceasta se aplică, de exemplu, warfarinei sau insulinei.

Identificarea medicală este necesară în cazul în care aveți nevoie de un examen medical imediat.Puteți să vă luați medicamentul pe stomacul gol.Poți să le spargi sau să le zdrobești.Citiți cu atenție prospectul și instrucțiunile pentru utilizarea corectă. Unele medicamente trebuie luate cu alimente sau băuturi, altele trebuie luate pe stomacul gol.Întrebați medicul sau farmacistul dacă există alimente pe care ar trebui să le evitați în timp ce luați medicamente.

Dacă luați medicamentul cu apă, beți un pahar întreg de un sfert de litru. Trebuie să beți medicamentul în mod corespunzător. Lipsa apei poate provoca atât iritații în gât, cât și prevenirea funcționării corecte a medicamentelor.În cele mai multe cazuri, utilizarea medicamentelor cu aport de alcool este exclusă.

Consultați medicul pentru interacțiuni medicamentoase specifice sau cereți farmacistului informații suplimentare.Nu rupeți, zdrobiți sau mestecați medicamentul înainte de a înghiți, cu excepția cazului în care vi se cere să faceți acest lucru.Nu luați alte doze decât cele prescrise de medicul dumneavoastră sau de farmacist sau menționate în prospect.