Slăbire

Prin efectul de yo-yo al dietelor cu 7 reguli practici

Dacă, de asemenea, sunteți victima acestei greutăți enervante și reduse, urmați aceste instrucțiuni simple și veți spune în curând rămas bun de la efectul yo yo.

Pierderea în greutate odată pentru totdeauna este adevăratul obiectiv al celor care vor să se întoarcă în formă. Deoarece pierderea în greutate poate fi ușoară, dar dacă dieta pe care am ales-o nu ne învață, de asemenea, să ne reechilibrăm dieta zilnică, rămânerea la coadă ar putea fi dificilă.

Nu la diete prea drastice: te îngrașă!

Efectul yo-yo al dietelor clasice este motivul pentru care recomandăm căile alimentare care slăbesc excesiv de calorii și prea bogate în proteine, precum și pe cele lipsite de carbohidrați, care pot avea valabilitatea lor dacă sunt urmate câteva zile, dar care nu poate fi folosit „pentru totdeauna” duce apoi la îngrășare din nou, luând și mai mult în greutate decât că se pierde.

Primul mod, deci, de a nu lua grăsimea îndepărtată este de a alege dieta potrivită pentru a pierde în greutate, care previne deficiențele nutriționale, atacurile de foame, încetinesc metabolismul și care oferă chiar satisfacție palatului.

Slăbit înseamnă mai întâi de toate să mănânci sănătos

Învățând să mănânce sănătos, într-un mod echilibrat și potrivit nevoilor lor, este modul în care un profesor pentru realizarea și menținerea unei greutăți sănătoase. În plus față de beneficiile pentru linie, astfel veți câștiga în stimă de sine, ceea ce, la rândul său, reduce dorința de alimente confortabile sau alimentele bogate în zaharuri și grăsimi, precum și excesul de alimente care vă îngrașă .

Cele șapte reguli de practică pentru a nu crește mai mult în greutate

 • Faceți o zi de curățare de 2-3 ori pe lună. Ai un metabolism mai repede decât pentru a fi un ajutor în majoritatea împotriva mâncării emoționale, adesea cauzată tocmai de un exces de deșeuri și toxine.
 • Ai mâncat mai mult decât ar trebui? Nu sări peste următoarea masă. Dacă faceți acest lucru, vă încetiniți metabolismul. Mai degrabă, înlocuiți masa care urmează cu un trecut de legume (250g bucăți, greutate nefierte), cartofi (200g, greutate nefierte) și legume (100g fierte).
 • Respectați combinațiile de slăbire: un prânz și o cină consumă un aliment bogat în carbohidrați (pâine, paste, orez) cu o proteină alimentară (pește, alb de carne, leguminoase, ouă, brânză, ulei de fructe) și multe legume. Și gustările, mănâncă un fruct asortat cu un iaurt natural sau în unele migdale.
 • Variați meniurile. O dietă monotonă face metabolismul leneș. Și arzi mai puțin chiar și cu o dietă „goală”.
 • Spuneți NU unei seri cu prietenii sau unei felii de tort pentru o ocazie specială. Este important să știm că nu este interzisă mâncarea, dar este bine să rezervați calorii mari pentru momente speciale.
 • Păstrați-vă flora intestinală sănătoasă. Un intestin sănătos este primul aliat al unei greutăți sănătoase.
 • Odihnește-te 7-8 ore pe noapte. Somnul ajută la reglarea poftei de mâncare.

Yo yo efect care sunt consecințele

 • Pierderea progresivă a masei grase și încetinirea metabolismului
 • Deficiente nutritionale
 • Alte riscuri pentru sănătate: risc cardiovascular și sindrom Metabolic
 • Insuficiență hormonală, în special pentru tiroidă
 • Raportați dificultăți cu mâncarea, stresul, problemele digestive, de somn, ciclul (pentru femei), foamea emoțională.
 • Aveți nevoie de o dietă din ce în ce mai restrictivă pentru a menține o greutate stabilă (cel puțin să nu vă îmbunătățiți stilul de viață).
 • Tendința către acumularea de grăsime în masă pe termen lung.

Pe scurt, dacă efectul yo yo este o consecință a dietelor făcute și abandonate și a unui stil de viață incorect, există posibilitatea de a opri cercul vicios. La fel de? Doar examinând obiceiurile alimentare și viața, dar fără a încerca din nou cu o nouă dietă.

Și ‘cazul Belindei Brodie, care a pierdut frumusețea a peste 80 de lire sterline din ziua nunții sale, încetând pur și simplu la diete, dar prin revizuirea puterii lor și creșterea fizicii activității.

Deoarece dietele care nu sunt conduse de nicio petrecere și Belinda se adresează nutriționiștilor fără a putea continua programele lor de hrană, a început primul lucru pentru a reduce stilul de viață sedentar. S-a înscris la un curs de jiu-jitsu, ceva pe care l-ai iubit cu adevărat și a început să o facă de șase ori pe săptămână.

Ziua de odihnă este tăiată un pic de timp pentru a merge. Întregul timp în care lucrezi și ai copiii și un soț. Mai târziu, a început să revizuiască lucrurile care nu au intrat în puterea sa normală.Câți oameni care mănâncă greșit, Belinda știa foarte bine ce nu merge în dieta sa.

Stia foarte bine ce nu merge în dieta sa.

Nu doar masa de prânz comandând des mâncărurile pregătite și mâncând o pizza afară, ci la micul dejun după biscuiți și dulciuri diverse au venit acasă și au mâncat un croissant împreună cu colegii tăi. Rezultatul că acum doar după-amiaza trecuse de cele două mii de calorii.

La cină, apoi, între oboseală, puțin timp și lene, a ajuns să încingă o mâncare congelată sau să comande ceva din afară. Iar pe canapea mânca ceva dulce. Pentru un total de 3500 de calorii pe zi. Apoi a decis să taie alimentele gata cât mai mult posibil și să elimine dulciurile și înghețata acasă. De asemenea, a decis să nu comande mai multă mâncare când s-a întors seara. În acest fel a redus caloriile la jumătate.

Acum mâncați fulgi de fulgi de ovăz cu lapte și puțini fructe la micul dejun și gustare, în pauza de prânz mâncați o salată amestecată cu două ouă sau ton de pește sau creveți sau pui, evitând condimentele, pentru gustare mâncați un fruct și cina este limitată la porție de carne sau pește cu câteva legume. Ceva rapid de pregătit. După cină, se limitează la un popsicle sau la un fruct mic.

O schimbare radicală care a permis, totuși, să piardă 82 de kilograme în aproximativ 6-7 ani. Greutate mică, câte o dată, cu o medie de două kilograme pe lună, dar nu a recâștigat-o niciodată.